Är du vår nya VD? 

Vi söker nu en VD samt en Vice VD som är beredd att ta över stafettpinnen från det nuvarande VD-paret och är nyfiken på att ta företaget till nästa nivå.


Om företaget...

Chalmers Studentkår Promotion är ett av Chalmers studentkårs företag och inriktar sig mot marknadsföring av externa företag till studenter på Campus. Vårt mål är att Chalmers Promotion ska vara en attraktiv mötesplats mellan studentkårens medlemmar och näringslivet. Företaget ska aktivt verka för att skapa hållbara relationer dessa intressenter emellan och genom dessa åtaganden ska företaget därmed vara en språngbräda ut i näringslivet för studentkårens medlemmar.  

 

I tjänsten som VD-par rapporterar du direkt till styrelsen/ägarna. Du blir anställd som VD eller Vice VD med operativt säljansvar och kommer att arbeta med kundbearbetning, leda vårt säljarbete framåt och skapa nya kunder såväl som att vårda befintliga kundrelationer. Som en del av VD-paret ser vi att du är kommunikativ, motiverande och modig som vågar satsa och köra samtidigt som du får med dig folk på tåget. Vi ser även att du är strukturerad och är van vid att prioritera arbetsuppgifter som ska göras. Din inställning till ledarskap ska vara modernt influerat då du kommer verka i en platt organisation med högt i tak. Positiv, affärsmässig och prestigelös är andra egenskaper som är högt värderade. Du trivs i bolag med en stark entreprenörsanda och som person triggas du av att nå dina uppsatta mål samt att inspirera dina medarbetare till att göra detsamma. Som en del av VD-paret jobbar du heltid under ett år med start i juni 2021. Det kommer även erbjudas en introduktion med start en månad innan för att du ska få de förutsättningar som du behöver för att trivas i rollen.

 

Om rollerna...

VD:n är det högsta organet i verksamheten och sköter ansvaret kring ekonomi, budgetering och avtal. Vi söker efter en VD med operativt säljansvar, en person med stort säljdriv och säljansvar som med sin motiverande ledarstil leder bolagets arbete framåt till nästa nivå. Som VD är din främsta uppgift att utveckla organisationen och verksamheten framåt med din motiverande ledarstil.

Vice VD:n ansvarar för interna processer i företaget och har nära samarbete med HR-avdelningen. Din uppgift är att skapa en god kommunikation och engagemang i verksamheten för att medarbetarna ska kunna sköta sitt arbete på bästa sätt. Även du kommer att axlas av ett operativt säljansvar för att engagera medarbetarna till att bli delaktiga i säljstrategier. 

 

Krav:

 • Student på Chalmers eller Göteborgs Universitet

 • Entreprenörsanda

 • Försäljningserfarenhet

 • Flytande i svenska och engelska

Meriterande:

 • Har varit verksam i Chalmers Studentkår

 • Erfarenhet från marknadsföring

 • Ledarerfarenhet 

 • Insikt i företagsmodeller och gärna läst en kurs i ekonomi


 

Anmäl dig gärna till vårt rekryteringsevent för att ta del av information om alla tre studentföretag: Länk. 

 

Vid intresse; skicka ditt CV och personligt brev till lovisa.mikaelsson@chspromotion.com. Glöm inte att skriva vilken roll du söker dig till.

 

Sista ansökningsdatum - 1/3


 

Lycka till!

Chalmers Studentkår Promotion
org.nr. 556763-1394
 
Teknologgården 2
412 58 Göteborg 

© 2020 by Chalmers Studentkår Promotion. 

 • Facebook - Vit Circle
 • Instagram - Vit Circle
 • Linkedin - Vit Circle